8 t/m 12 november:  

 lessen in compassie

krijg 5 dagen  inspiratie om de vriendschap met jezelf te versterken.

breng de strengheid en het je niet goed genoeg voelen naar de achtergrond

Cultiveer in plaats daarvan zachtheid, liefde en steun.

verzachten - koesteren- verbinden- openen

  • Heb je de neiging om streng te zijn voor jezelf?
  • Vind je het lastig om echt verbinding te maken met jezelf?
  • Misschien hebt je echt al geleerd om die strengheid te herkennen of die verbinding te maken maar is het nu even lastig om dat vol te houden?
  • Verlang je ernaar om milder voor jezelf te zijn, om te ontspannen midden in de hectiek van het nu? 

We leven echt in een uitdagende tijd. Er is zoveel gaande. Daardoor verlies je gemakkelijk de verbinding met jezelf. En misschien was het sowieso al best lastig voor je om echt trouw te zijn aan jezelf.
Juist op de momenten dat wij mensen het moeilijk hebben kan die strenge kant in ons naar boven komen. Kunnen we verstrikt raken in de worstelingen die ons hoofd veroorzaakt. Het is zo menselijk als wat. En zo frustrerend ook! Want het helpt ons helemaal niet. 

Denk je maar eens in: de dingen je tegen jezelf zegt als je een mindere dag hebt. Als het even niet lukt. Wanneer het allemaal even te veel is. Wanneer er geen inspiratie is, je hebt geen geduld met je kinderen of je baalt gewoon. Wat zeg je dan allemaal tegen jezelf? En stel je voor dat een goede vriendin die dingen tegen je zegt. "Je bent een slechte moeder". Of: "nou, dat gaat nooit meer goedkomen met jou." Of "Niet zeuren nu!". Zou je graag bij haar in de buurt zijn? 

Nee natuurlijk niet! 
Omdat het niet helpt, als ze dat zegt. Dat weet jij ook wel. En toch praat je heel vaak zo tegen jezelf. Let maar eens op.

Hoe je tegen jezelf praat is belangrijk. Het heeft een enorme impact. Op hoe je je voelt. Hoe je je gedraagt. Op je gezondheid. Op hoe je leven eruit ziet. En voor mij is compassie hét tegengif daarvoor. Het is zo enorm krachtig. In deze 5 dagen deel ik ieder dag een mooie les in compassie met jou. Iedere dag een simpele les hoe je de strengheid kan loslaten en jezelf écht kan steunen.

Ik neem je bij de hand om te gaan
verzachten
koesteren
verbinden
 openen

Doe je mee?

Hoe het werkt:

  • We starten op zondag 8 november 2020. 
  • In een besloten facebookgroep plaats ik iedere dag een video met een les.
  • Ook zonder facebook kan je meedoen: iedere dag deel ik een link waarmee je de (livestream) opname van die dag kan beluisteren.
  • Je deelname kost je alleen jouw toewijding aan jezelf. Verder niets.
  • Aanmelden kan via de aanmeldknop op deze pagina.

‘I love myself’. The quietest. Simpelest. Most powerful revolution ever.

Mijn naam is Stephanie van Workum, ik werk als coach met effectief bewezen methodes zoals ACT en mindfulness. Daarbij zet ik bewust mijn intuïtie en helende energie in.

Het is mijn missie om de wereld, om jou te verzachten. 
Om bij te dragen aan meer vreugde en verbinding in de wereld. Elfenstof verspreiden noem ik dat :-). Dat begint bij de mensen die ik begeleid. Daar begint de olievlek.

Met mijn online programma’s en in 1 op 1 sessies heb ik honderden mensen begeleid om meer vriendelijkheid, zachtheid en compassie in hun leven te brengen. Om de strenge, saboterende stem naar de achtergrond te brengen. En hun stralende zelf naar buiten te laten komen.

Ik wil je graag leren hoe je die knop om kan zetten. Zodat je je kan richten op datgene wat belangrijk voor je is en kan voelen dat alles dat je zoekt al lang in jou aanwezig is.