Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

ACT-coach- the movie

17 september 2015 • Geen categorie

Deze week heb ik voor het eerst mijn inspiratie gedeeld via video. Iets dat ik echt super spannend vond. Iets dat ik al 4 maanden aan het roepen was: dat ga ik doen. En stiekem hoopte ik natuurlijk zelf ook dat ik het op enig moment niet meer spannend zou vinden en dán die filmpjes zou kunnen gaan maken. En zoals ik zelf in de opnames zeg: dat moment komt niet. En toen kwam ik de vraag van coach Simone Levie of ik een bijdrage wilde leveren aan een challenge die zij organiseerde op facebook. Een challenge waarin de deelnemers de uitdaging aangingen om meer naar hun intuïtie te luisteren. En misschien was een filmpje wel een leuk idee, opperde ze. Ik antwoordde met mijn intuïtie: JA!

Neeee!

In de dag van de opname heeft mijn angst heel vaak NEE! Geroepen.

Want natuurlijk ging er superveel mis. Het was de allereerste keer dat ik een opname maakte. Ik. Dan hebben we het over iemand die nauwelijks (lees: geen) ervaring heeft met video-opnames maken. Iemand die best handig is met computers, maar ook weer niet zo handig. En iemand die zichzelf best ok vindt, maar liever niet de hele dag naar zichzelf zitten kijken. En iemand die facebook nog steeds spannend vind. En o ja: er deden meer dan 8800 mensen mee met die challenge. Dus.

En er ging het nodige mis. Toen het verhaal er eindelijk goed uit kwam was de opname zoek. Toen die gevonden was, was het bewerkingsprogramma op de computer in geen velden of wegen te bekennen. En toen die gevonden was schrok ik me rot van de opname. Die medaille die ik graag wilde laten zien was maar half in beeld. Wat keek ik vaak weg. En stom. Om maar een paar dingen te noemen.

😉

Het is goed zo

En toch staat diezelfde opname nu gewoon online. Omdat ook iemand die niet zo handig is met computers in staat kan zijn een film te uploaden. Omdat ook een filmopname die niet helemaal klopt nog steeds kan werken voor waar die voor bedoeld is. En omdat er voor alles een eerste keer moet zijn. En dat mag je best zien.

Wat voelde het kwetsbaar. Wat was het spannend.

En wat heb ik me gedragen gevoeld door alle fijne en warme reacties die er kwamen van de deelnemers aan de challenge. De inzichten die mensen gekregen hebben. De inspiratie die ik voelde stromen.

Jullie als trouwe lezers wil ik natuurlijk ook de kans geven deze opname te bekijken. Via deze link kan je hem openen: https://act-coach.nl/?p=561

Diezelfde dag heb ik met Simone Levie een uitzending gedaan op Persiscope. Dat is net zoiets als twitter, maar dan met live filmopnamen. Dus iemand maakt filmopnames en anderen kijken ‘live’ mee. Er zijn al heel wat mensen die zo live hun inzichten en kennis delen. Onderwerp van deze uitzending was: hoe overwin ik mijn angsten om te gaan doen. Je kunt de opname terugkijken op:  http://katch.me/Simo…/v/601a52bd-f8c5-3dde-bc06-04f2db9f053d

Pwiew.. En na een week vol spannende stappen, stap ik nu een weekend in waarin ik nieuwe opnames ga maken. Een serie gratis lessen: stap uit de piekerfabriek. Leuk en spannend! Ik hou je op de hoogte!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *