Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

compassiecadeautje

25 november 2017 • Geen categorie

Vanochtend werd ik al vroeg wakker en ik voelde me zo dankbaar. Heel dankbaar. Afgelopen week was belangrijk voor mij. Afgelopen week deed ik iets wat ik eerst niet echt durfde en nu ik het gedaan heb voelt het zo goed en proeft het naar meer! En dat heeft alles te maken met de training 5 dagen compassie die ik gaf. Voordat ik met deze vijfdaagse begon wist ik dat het bijzonder zou kunnen zijn om iets te laten ontstaan met en in de groep. En dat vroeg om het echt helemaal los te laten. Niets voor te bereiden. Want inspelen op de groep vraagt van je dat je niet invult.

En het is echt interessant hoe dat werkt. Mijn eigen interne criticus speelde eerst op. Door heel vaak te vragen in de aanloop: WAT! GA! JE! PRECIES! DOEN! ??? (ze was een beetje in paniek 🙂 )Die heb ik laten ratelen. En weer eens ervaren wat daarvoor nodig is. (Handig voor de groep). Loslaten. Vertrouwen.  Heel dicht bij mezelf blijven. Mijn eigen proces was een spiegel van wat de groep nodig had. En mijn eigen proces maakte los wat er nodig was. Net als dat in de groep zo mooi gedeeld werd hoe oefeningen werkten, waardoor ik snel wist wat ik vervolgens mooi zou kunnnen gaan doen. Precies weten wat je te doen hebt. Wat er nodig is. IN het moment.  Meer echt dan dat kan je het niet krijgen. (ben je nu toch wel benieuwd? Kijk dan even deze video van dag 1 :-) en gebruik het wachtwoord: welkom (Enneh: livestream kwaliteit he, dus niet super scherp).

Afgelopen 2 jaar stonden voor mij in het teken van steeds dichter naar mezelf toe bewegen. Mijn neiging om ‘hard’ te werken los te laten en plezier centraal te stellen in mijn werken. En dat is deze week voor 100% gelukt. En dit voelde echt als spelen. Als licht. Niet de hele tijd. Want het vraagt om iets los te laten. Datgene dat maakt dat dit soort dingen zwaar worden: behoefte aan controle. De neiging jezelf klein te maken en verstoppen.

Maar als die dan hebt losgelaten: wow! Want dat is nodig om te doen wat nodig is. Om echt in te spelen op waar je een groep verder mee helpt. Om echt het verschil te kunnen maken. Het is zo mooi om te zien wat er in deze vijf dagen al in beweging is gekomen bij de deelnemers. En wat een mooie groep!  De mooie inzichten die zijn ontstaan. De herkenning die er steeds weer is  (je bent niet alleen), hoe liefdevol de deelnemers op elkaar reageren. Mensen die ontdekken hoe enorm krachtig het is, die
zachtheid.

Spelen heb ik trouwens ook al gedaan bij het maken van 28 dagen compassie. Dit programma maakte ik een half jaar geleden, omdat ik voelde dat het zo belangrijk is, juist nu, om anderen te begeleiden compassie te ontwikkelen. De strengheid los te laten, jezelf écht te steunen in wat je te doen hebt. Hoe groot of klein ook. De groep die die eerste ronde meedeed maakte een prachtige ontwikkeling door. Ze hebben geleerd die interne criticus echt te gaan parkeren, en vervolgens verbinding te maken met wat ze zichzelf echt gunnen en zichzelf kunnen steunen. Ze hebben ook verbinding gemaakt met de tegenhanger van de criticus. De interne vriend. Die een oneindige bron van vertrouwen en liefde in zich blijkt te bergen. En tot slot hebben ze geleerd om de focus te verleggen van wat ze niet willen naar wat ze wél willen, op het mooie en fijne.

Hoe is dat met jou?
Wat mag jij loslaten?
Waar maak jij jezelf klein, waar de wereld echt iets anders nodig heeft?
Waarin mag jij nog veel dichter naar jezelf toe groeien?

Doe je met me mee? Want 28 dagen compassie start weer op 1 december.

De 28 dagen compassie zijn verdeeld in 4 weken. Iedere week opent een les met een podcast en diverse meditaties rond een thema. Je krijgt een werkboek met oefeningen. Anders dan in 5 dagen compassie werk ik dus niet met video maar met audio. Alle oefeningen kan je downloaden op je pc of telefoon en doen waar je maar wil, wanneer je maar wil. Je hebt zo na afloop ook een schatkist met oefeningen die je iedere keer weer kan gebruiken als het nodig is. Je blijft toegang houden tot al het materiaal. Er is ook een facebookgroep waarin ik met livesteam iets toevoeg als dat  nodig is voor de groep.

En ik heb iets moois voor je wanneer je voor dinsdag 29 november besluit om mee te doen. Dan krijg je het volgende van mij (NB: voer dan bij je bestelling de volgende code in: meercompassie).

* Je ontvangt een korting van 22 euro op de totale prijs van 133 euro (incl BTW) wanneer je deze code invoert:  meercompassie
* Je krijgt mijn vakantieprogramma ‘Eilandjes van rust’ (twv33,30) erbij cadeau: oefeningen (MP3) die je helpen om op vakantie echt in de rust te glijden.

28 DAGEN COMPASSIE: MEER INFO EN AANMELDEN 

Heerlijk toch? Een prachtig decembercadeautje voor jezelf.

Voel maar eens hoe dat voor je zou zijn, 28 dagen lang je onderdompelen in compassie. Nieuwe inzichten krijgen, de liefdevolle houding ten op zichte van jezelf verdiepen en verder ontwikkelen. Wat zou je dat brengen? Wat gun je jezelf? Voel maar eens wat je hart je zegt hierover.

 

Liefs Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *