De afgelopen tijd heb je jezelf ontwikkeld. Ben je gegroeid. Je hebt een superbelangrijke basis gelegd, door mee te doen aan één van mijn programma's.  Je hebt ontdekt hoe je jezelf in de weg zit. Hoe je zachter voor jezelf kan worden. Wat jou helpt om lichter in het leven te staan. Je bent véél bewuster geworden. Dat heeft gezorgd voor verandering, transformatie en beweging.  En je hebt ook een intentie gezet: dit wil ik blijven doen. Je hebt ervaren hoe heerlijk het is wanneer je dingen anders doet dan je deed. 

En dan komt de waan van de dag om de hoek kijken. Het is druk. Er gebeuren dingen die je aandacht opeisen. En nee, wat je geleerd hebt zal je nooit meer ont-leren. En nee: ik ben ervan overtuigd dat er niet zoiets bestaand als terugval. Dat klopt, dat zeg ik ook altijd. Maar de (soms prille) inzichten en vaardigheden die je hebt gekregen vragen wel om onderhoud. En om verdieping: want er komen steeds weer andere situaties bij en hoe beweeg ik me daar dan in? En jij blijft natuurlijk ook groeien en je leven verandert mee.

Wat heb jij nodig om waardevolle inzichten op de voorgrond te houden? 

Wat heb jij nodig om die steun voor jezelf je blijven?

Wat heb jij nodig om je hoofd op de achtergrond te houden?

Wat heb je nodig om te blijven groeien?


Er zijn allerlei manieren waarop je dat voor jezelf kan borgen. Met een vriendin die dezelfde ontwikkeling doormaakt. Door jezelf op het spoor te houden.  Door te lezen. Door te mediteren.  Door moedige stappen te zetten en te gaan doen wat je droomt.

Je kunt het ook samen met mij gaan doen. Daarvoor heb ik 'De bedding' ontwikkeld. 

Een abonnement op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met dit abonnement bied ik je een heel laagdrempelige manier om samen met mij  en de groep jezelf die borging en geborgenheid te geven. Op een heel natuurlijke manier die je makkelijk integreert in je leven.

Sta jezelf toe om te groeien en bloeien:  Omring je met mensen die je steunen. Mensen die je motiveren. Mensen die je optillen en inspireren. Creëer een omgeving waarin je geïnspireerd, geprikkeld, gezien en gedragen wordt. 

Stephanie van Workum

Met mijn werk richt ik me op mensen die zichzelf met hun hoofd in de weg zitten. Ik leid ze van hoofd naar hart. Met mijn programma’s en coaching heb ik vele mensen geholpen om meer vriendelijkheid, zachtheid en compassie in hun leven te brengen. De basis waar vanuit ik werk ligt in 'Acceptance and Commitment Therapy'. Dat verweef ik op mijn eigen unieke wijze met inzichten uit de positieve psychologie, boeddhisme, non-dualiteit, andere stromingen en bovenal mijn eigen inzicht en ervaring. Naast coachben ik ingewijd als Reiki-master en energy-healer en de wijsheid in inzichten daaruit maken onlosmakelijk deel uit van mijn werk.

19
Days
08
Hours
24
Minutes
00
Seconds