Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

Hoe patronen veranderen

20 september 2017 • Geen categorie

Ik loop vaak langs de rivier (mijn kantoor is aan de Waal en mijn huis is 100 meter daar vandaan). Voor mij is dat de ultieme manier om te gronden, om te aarden. Om te voelen waar ik ben en inspiratie te laten stromen. En zo komen er regelmatig allemaal ideeën omhoog die ik dan inspreek in de voicerecorder van mijn telefoon.

Dan is het alsof ikzelf opzij kan stappen en de woorden door me heen stromen. Heerlijk is dat die flow.

Vandaag was ik er een aan het terugluisteren die ik niet zo lang geleden opnam. Ik wilde hem verwerken in deze piekerpost, maar toen bedacht ik: nee. Dit werkt niet als het op papier staat hier moet je naar luisteren. Even kwam mijn hoofd zich ermee bemoeien: je hoort het zo hard waaien, het is niet ‘af’, het is te intiem om het zo te delen. Gelukkig ben ik gewend niet teveel naar mijn verstand te luisteren. Maar eerder naar mijn intuitie. En die zegt: het is puur. Het is echt. Rauw misschien ook wel. Maar bovenal: dit ben ik. Zo werk ik. Zo werkt het bij mij.

Dus bij deze voor jou. Een klein inkijkje in hoe de dingen ontstaan hier. Een ruwe versie van een mooi inzicht. Je kunt hem hier beluisteren.

Het gaat over hoe patronen ontstaan. En hoe je niet zomaar van de ene op de andere dag uit je hoofd kan stappen. De olifantenpaadjes in je brein die leiden naar wat je altijd deed zijn diep ingesleten. Dat betekent niet dat je ze niet kan veranderen. Je kunt nieuwe paadjes maken. Nieuwe wegen die wél werken. Die leiden naar waar je naartoe WILT. En dat vraagt om bereidheid. Bereidheid om te oefenen. Om geduld te hebben. Met jezelf.

Nieuwe ronde ‘Stap uit de piekerfabriek!’
Speaking of which: hier heb ik een prachtig traingsprogramma voor dat volgende week weer gaat starten. Stap uit de piekerfabriek is een online programma dat je helpt om je eigen patronen te gaan doorzien. Om te herkennen wat je nu doet dat niet werkt. Om vervolgens die patronen te gaan veranderen. Stap voor stap. Zodat er ruimte ontstaat in je hoofd. Echt ruimte. En in je hart. En je weer kan zien waarmee je je wil verbinden. Wat wezenlijk van belang is voor je. En hoe je je leven op basis daarvan kan inrichten. Belangrijke lessen dus. Onbetaalbare levenslessen. De lessen die mijn leven veranderd hebben. Het is het programma dat ik maakte toen ik ineens heel scherp wist wat mijn missie was. Mensen bevrijden van die strenge interne criticus. Mensen bevrijden van dat strenge hoofd. Hen vaardigheden leren die helpen om het leven te omarmen. Met alle ups en downs. Met zachtheid én moed. Voluit leven. Als je dat graag wil dan is dit programma iets voor jou. Je kunt je nog aanmelden (en.. het is de eerste keer dit jaar dat het start en ik denk ook de enige keer). Meer informatie vind je hier. En als je meer wil weten dan daar staat: mail me dan even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *