Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

Annieke, client.

7 juli 2015 •

“Toen ik bij Stephanie kwam had ik in principe alles wat ik wilde: net afgestudeerd, leuke baan, leuke vriend, leuk huis: een leuk leven. Maar toch was ik nog steeds zo gestrest en angstig dat ik niet gelukkig met al die mooie dingen kon zijn. Ik was bij een psycholoog geweest, maar dat hielp me niet echt. Via via kwam ik bij Stephanie uit.

Ik was op zoek naar praktische en doelgerichte opdrachten om te leren met vervelende gevoelens en ervaringen om te gaan. En die kreeg ik! Stapje voor stapje kreeg ik inzicht. Ik leerde hoe ik mijn angsten er gewoon laat zijn. Ik leerde milder voor mezelf te zijn en mijn negatieve gedachten over mezelf links te laten liggen. Ik kwam weer ruimte in mijn hoofd: ik hoefde niet meer tegen mijn angsten en gedachten te vechten. Dat was echt een eye-opener voor mij.

Stephanie is in dit hele proces heel belangrijk geweest. Door haar open houding en persoonlijke manier van coaching kreeg ik het vertrouwen om ervoor te gaan. Met engelengeduld hielp ze me ik nare gevoelens te onderzoeken en toe te laten. Zo kreeg ik de moed om het te proberen. Het gaat nu zo veel beter. Natuurlijk ga ik nog wel eens doemdenken, maar ik kan ik die emoties en gedachten er laten zijn zonder dat ik me er helemaal door laat meeslepen. Ik heb het afgelopen half jaar juist dingen gedaan die ik daarvoor niet voor mogelijk had gehouden omdat ik dacht dat het te eng en te stressvol was. Daar ben ik echt heel erg blij mee!” (Annieke, cliënt)