Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

Eline, cliënt

7 december 2015 •

De keuze voor Stephanie en daarmee ACT is één van de beste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. De tweede beste keuze die ik gemaakt heb (dankzij haar), is om mijn hart te volgen en toch de sprong in het diepe wagen te wagen, proberen te gaan doen waar mijn passie ligt. 5 jaar wikken, wegen en piekeren heeft me dat gekost, 5 jaar!

Alles wat ik doe moet altijd perfect gebeuren en niet alleen perfect, nee… Ik moét en zal ook nog alles tegelijk doen. Perfect presteren in een fulltime baan, perfecte cijfers halen voor mijn studie, een vlekkeloze verhuizing naar de andere kant van het land, noem het maar op. Tegelijkertijd zat ik op dat moment in een lastige periode met mijn vriend. En toen knapte er iets.. Ik zag het niet meer zitten. Mijn hoofd draaide overuren. Ik was moe, moe van het piekeren, moe van alles wat ik mezelf aan regeltjes had opgelegd, moe van constant nadenken, moe van mezelf.

Ik besloot bij Stephanie aan te kloppen omdat zij voor mij niet overkwam als een ‘standaard’ therapeut en ik had gelijk. Dit voelde alsof er eindelijk iemand was die begreep wat mijn hoofd mij allemaal aandeed!

‘Iedereen zou dit moeten weten!’.. één van mijn uitspraken tijdens een sessie. De reden? De sessies bij Stephanie zijn zo ontzettend leerzaam. Zo begon ik vanaf een punt met totaal ongecontroleerde piekerbuien tot weloverwogen bewust gekozen chaos. Chaos omdat het vreselijk eng is om te gaan waar je diep van binnen voor wilt gaan, voor wat je graag wil doen, wat je wilt bereiken en wat te doen met dat eeuwige stemmetje in je hoofd dat zegt dat het toch niet gaat lukken.  Maar ook zo ontzettend veel motivatie om dat stemmetje er maar te laten zijn, laat het maar praten, laat het maar schreeuwen, laat het maar op zijn kop gaan staan. Ik heb dankzij Stephanie de keuze gemaakt om mijn leven niet aan me voorbij te laten gaan, maar het daadwerkelijk te leven en ik kan dit iedereen aanraden!