Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

Jacqueline, cliënt.

7 december 2015 •

Ik ging op zoek naar een coach omdat ik ontevreden was over de balans werk-prive. Drukke baan, jonge kinderen, veel passie voor allerlei dingen. Er is zoveel te doen en te beleven…en ik voelde me op diverse fronten te kort schieten. Ik was niet ongelukkig, vaak zelfs gelukkig, maar vooral chronisch onrustig en in beslag genomen door alles wat ik moest en wou en verwachtte maar niet kon waarmaken. Er leek voortdurend iets te knagen aan de poten van mijn stoel….

Stephanie kan heel erg goed luisteren en doorvragen. Ze deed dat op een manier waardoor ik los kwam van mijn automatische oordelen, zelfopgelegde regels en ook veel negativiteit kon ontmaskeren. De ACT-benadering spreekt me bijzonder aan vanwege de combinatie van accepteren wat er is, EN je volledig inzetten voor wat je belangrijk vindt. Stephanie doet het daarbij niet mooier voorkomen dan het is; ze laat zien dat ze zelf ook de ACT-visie in praktijk brengt, waarbij ze vooruitgang boekt en soms worstelt, net als iedereen. Door haar begripvolle, warme en gewoon menselijke benadering voelde ik me steeds uitgenodigd en welkom om te bespreken wat er echt toe deed.

Ik ben verder gekomen. Mijn balans is beter, ik laat me bij keuzes steeds vaker leiden door wat echt belangrijk is voor me. Ik ben, geïnspireerd door de gesprekken met Stephanie, op pad gegaan in een richting die goed voelt; en “het knaagdier” heeft blijkbaar de benen genomen….