Een dag helemaal tijd voor jezelf. Niets hoeven. Voelen hoe het écht met je is.  

Zeg eens eerlijk. 

Hoe vaak heb je dat nu werkelijk? Drukte is het virus van onze tijd. Lijstjes die je moet afwerken. De spagaat waarin je soms zit. De dingen die je van jezelf moet. Als je daar middenin zit, is het zo lastig om te voelen hoe het écht met je is. Om te voelen waar je blij van wordt. Om te voelen wat je nodig hebt.  

Maar: hoe breek je daaruit?

Op 14 februari, de dag van de liefde, organiseren wij een heerlijke selfcareretreat. Een hele dag en avond om weer opnieuw af te stemmen op jezelf. Rust te ervaren. Los te laten. Jezelf te geven wat je nodig hebt. Te voelen waar je blij van wordt, waar jouw vuur van gaat branden. Jezelf in alle zachtheid te omarmen en gedragen te voelen. Met ruimte in je hoofd en een vol hart keer jij opgeladen weer terug naar huis aan het einde van deze heerlijke dag. 

We benutten de energie van de winter om naar binnen te keren in jezelf en je terug te trekken uit de drukte. Maar ook de energie van de ontluikende lente dient zich dan al aan: die helpt om af te stemmen op je vuur.  

Terug naar rust 

Laat los 

Voel je kracht 

Laat de liefde stromen 

Steek je vreugdevuurtje aan 

Omarm jezelf 

Wat gaan we doen
We gaan vooral niet- doen. Deze dag is geen training, maar een retreat. We creëren de ruimte waarin jij je helemaal kan verbinden met en afstemmen op jezelf.  We werken met  meditatie dans, (light) yoga, helende visualisatie, rake oefeningen, de krachten van moeder aarde, mooie rituelen, etherische olie en kristallen. Alles in balans en in een tempo waarin je de ruimte zult voelen om dicht bij jezelf te blijven.  

Verwennerij 
De hele dag word je zalig in de watten gelegd. Onze lieftallige kok én dierbare vriendin Anna zorgt voor gezond, vegetarisch en heerlijk eten: lunch, diner en lekkere tussendoortjes. Niet alleen voeding voor de ziel vandaag, maar ook voor je lichaam. Bovendien krijg je als cadeautje van ons een goodiebag met fijne spulletjes om ook na deze dag jezelf lekker te kunnen vertroetelen. 

‘I love myself’. The quietest. Simplest. Most powerful revolution ever.

Femke Klomp en Stephanie van Workum 
zijn beide ervaren coaches. Hun vriendschap gaat jaren terug en voelt voor beide als een diep zielsverwantschap. Hun vriendschap bestaat uit elkaar stevig spiegelen, er altijd voor elkaar zijn en elkaar steeds weer inspireren naar volgende stappen op hun levens- en professionele pad. Hun missie is de wereld een stukje lichter en zachter te maken. Samen delen ze de liefde voor de kracht van essentiële olie, kristallen en het doen van kaartreadings. Ze hebben samen  regelmatig retraites  gedaan, waarin ze zulke mooie inzichten kregen dat ze besloten hebben dit te gaan delen met anderen. Ieder hebben ze zo hun eigen kleur en samen hebben ze een enorme toolkit van inzichten en vaardigheden tot hun beschikking.  

Stephanie richt zich op mensen die zichzelf met hun hoofd in de weg zitten. Ze leidt ze van hoofd naar hart en met haar online programma’s en coaching heeft ze vele mensen geholpen om meer vriendelijkheid, zachtheid en compassie in hun leven te brengen. Naast coach is zij Reiki master en Kundalini yogi. Meer over haar: ​www.act-coach.nl 
Femke  richt zich met haar coaching vooral op werkgeluk. Ze laat mensen ervaren hoe in je drukke baan je sprankeling terug kunt vinden en ontspannen, energiek en vol inspiratie je werk kunt doen. Naast coach is zij healer en doet ze readings die je ziel raken. Ook schrijft ze een boek over veerkracht voor de leerkracht.  Meer over haar: www.femkeklomp.nl

Omarm jezelf & voed je ziel

******* VOLGEBOEKT ******

De retraite is vol. Je kunt je hieronder aanmelden om als eerste de nieuwe data te horen


Vrijdag 14 februari 10:15-20:30
Locatie: Piramide aan de Waal, Gendt (gld)
Prijs: €166,- incl BTW​​ 

Inclusief:


  • Heerlijke vegetarische lunch én diner bereid met liefde door kok Anna.
  • Tussendoortjes, fruit, koffie, thee en sapjes
  • Onze onvoorwaardelijke liefde en een ruimte waarin je helemaal mag zijn wie je bent in een kleine groep van maximaal 16 deelnemers
  • Een goodiebag met van alles dat je gaat helpen om gemakkelijk terug te keren naar de rust van deze dag.
  • Voor de eerste 10 aanmelders: een coachsessie van 30 minuten met één van ons in de weken na de retraite. 

hou me op de hoogte van nieuwe data voor de selfcare retraite

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De locatie  
De retraitedag vindt plaats in de Piramide aan de Waal in Gendt. Een magische plek, waar de kracht van de rivier voelbaar is. Bij de bouw van het centrum is uitgegaan van de verhoudingen van de piramide van Cheops en is gericht op de sterren. Het gebouw heeft daardoor een bijzondere energie die de intentie van de retraite ondersteunt.Een fijne plek in de natuur om tot jezelf te komen en je dagelijkse beslommeringen even los te laten.  

Mooi mens, gun jij jezelf een dag om op te laden? 

Om je drukke hoofd tot rust te laten komen? 

Om je vuurtje weer te voelen onder alle lagen?