Een dag helemaal voor jezelf. Niets hoeven. Voelen hoe het écht met je is.  
Zeg eens eerlijk. 
Hoe vaak heb je dat nu werkelijk?

We zijn zo vertrouwd met doen en 'aan' staan dat simpelweg 'zijn' er nogal eens bij in schiet.
En juist in dat 'zijn' schuilt een enorme kracht. 

Laat ons je meenemen op een dag helemaal voor jou. 


Op 15 oktober 2021 organiseren wij weer een heerlijke selfcareretreat. Een hele dag om opnieuw af te stemmen op jezelf. Rust te ervaren. Los te laten. Jezelf te geven wat je nodig hebt. Te voelen waar je blij van wordt, waar jouw vuur van gaat branden. Jezelf in alle zachtheid te omarmen en gedragen te voelen. Met ruimte in je hoofd en een vol hart keer jij opgeladen weer terug naar huis aan het einde van deze heerlijke dag. 

We benutten de energie van de herfst om te oogsten, om los te laten wat je niet meer dient en je eigen ruimte te voelen. 

Terug naar rust 

Laat los 

Voel je kracht 

Laat de liefde stromen 

Steek je vreugdevuurtje aan 

Omarm jezelf 

Wat gaan we doen
We gaan vooral niet doen. Deze dag is geen training, maar een retraite. We creëren de ruimte waarin jij je helemaal kan verbinden met en afstemmen op jezelf.  We werken met  meditatie,  helende visualisatie, rake oefeningen, de krachten van moeder aarde, mooie rituelen, etherische olie en kristallen. Alles in balans en in een tempo waarin je de ruimte zult voelen om dicht bij jezelf te blijven.  

Verwennerij 
De hele dag word je zalig in de watten gelegd. Er wordt gezorgd voor een gezonde, vegetarische lunch en lekkere tussendoortjes. Niet alleen voeding voor de ziel vandaag, maar ook voor je lichaam. Bovendien krijg je als cadeautje van ons een goodiebag met fijne spulletjes om ook na deze dag jezelf lekker te kunnen vertroetelen. 

‘Ik volg de zachte fluisterstem in mijn binnenste’. 

De meest krachtige, eenvoudige en zachte revolutie ooit. 

Femke Klomp en Stephanie van Workum 
zijn beide ervaren coaches en neo-shamanic healers. Hun vriendschap gaat jaren terug en voelt voor beide als een diep zielsverwantschap. Hun vriendschap bestaat uit elkaar stevig spiegelen, er altijd voor elkaar zijn en elkaar steeds weer inspireren naar volgende stappen op hun levens- en professionele pad. Hun missie is de wereld een stukje lichter en zachter te maken. Samen delen ze de liefde voor  het sjamanisme, de kracht van essentiële olie, kristallen en het doen van kaartreadings. 

Ieder hebben ze zo hun eigen kleur en samen hebben ze een grote toolkit van wijsheid en ervaring tot hun beschikking.  


Omarm jezelf & voed je ziel

Vrijdag 15 oktober 10:00-17:00
Locatie: Piramide aan de Waal, Gendt (gld)
Prijs: €166,- incl BTW

De retraite van 15 oktober is geannuleerd. Meld je hier onder aan om als eerste te horen wanneer er een nieuwe datum is.

Inclusief:  • Oefeningen die je vooraf en na afloop krijgt. Ze helpen je de dag voor te bereiden en om vast te houden wat het je heeft gebracht.
  • Een heerlijke vegetarisch lunch, tussendoortjes, fruit, koffie, thee en sapjes
  • Onze onvoorwaardelijke liefde en een ruimte waarin je helemaal mag zijn wie je bent in een kleine groep.
  • Een cadeau na afloop, dat je gaat helpen om gemakkelijk terug te keren naar de rust van deze dag. 


hou me op de hoogte van nieuwe data voor de selfcare retraite

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Reacties van deelnemers aan vorige retraites 

De retraitedag was één van de mooiste momenten van het jaar voor mij."

“De selfcare retreat was een heerlijke, ontspannen dag voor mezelf. De sfeer van niets hoeven. Alleen aan mezelf mogen denken. De visualisatie-oefeningen en de rituelen vond ik erg fijn.”

“Rust en ontspanning voor herverbinding met mezelf. Het was fijn dat er veel ruimte was om contact te maken met je lichaam, dat er zoveel rust hing, dat aan alles gedacht was en dat er zoveel mooie momenten in het programma zaten. Ik heb onwijs genoten.”

“Het programma was fijn en afwisselend. Alleen maar voor jezelf hoeven zorgen, niet bezig hoeven zijn met hoe het met anderen gaat. Ik voelde me veilig en voelde de ruimte om naar mijzelf te luisteren. Op een mooie locatie met fijne begeleiders.”

“Complimenten, bedankt voor deze fijne, open, veilige, rustige, zelfbewuste dag. Ik heb het als een cadeautje ervaren, bedankt. Echt een aanrader.”

Uiteraard volgen wij de verplichte richtlijnen i.v.m. corona.  Het is nu nog niet duidelijk of en in welke vorm de retraite kan plaatsvinden. 

Mocht de retraite om die reden niet door kunnen gaan, dan krijg je uiteraard een restitutie van je betaling.  Wanneer de groep te groot is, dan is de deelname op volgorde van aanmelding. Aanmelders waarvoor geen plek is, krijgen een restitutie van hun betaling.

Wanneer de groep vol is, hanteren we een wachtlijst. Wanneer iemand onverwacht wegens ziekte moet afmelden, geven we de volgende persoon op de wachtlijst de gelegenheid alsnog deel te nemen. Wanneer de retraite vol is en je wilt op de wachtlijst, geef dan je gegevens hieronder aan ons door.

Wanneer je onverwacht wegens ziekte niet kan deelnemen aan de retraite, geven wij je een restitutie indien je plek ingevuld kan worden door een andere deelnemer. Wanneer die er niet is, bieden wij je een passend alternatief aan.

De locatie  
De retraitedag vindt plaats in de Piramide aan de Waal in Gendt. Een magische plek, waar de kracht van de rivier voelbaar is. Bij de bouw van het centrum is uitgegaan van de verhoudingen van de piramide van Cheops. Het gebouw heeft daardoor een bijzondere energie, die de intentie van de retraite ondersteunt.Een fijne plek in de natuur om tot jezelf te komen en je dagelijkse beslommeringen even los te laten.  

Lief mens, gun jij jezelf een dag om op te laden? 

Om je drukke hoofd tot rust te laten komen? 

Om je vuurtje weer te voelen onder alle lagen? 

hou me op de hoogte van nieuwe data voor de selfcare retraite

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Menu Title