Gratis online training: Stap uit de piekerfabriek

Voluit leven vol vertrouwen!

Gratis online training ‘Stap uit de piekerfabriek!’

151012 plaatje TV roze transp achtergrond

Heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit?

Zit je veel in je hoofd?

Doe je de dingen niet die je eigenlijk zou willen doen?

Wil je meer in het hier en nu leven?

In dit gratis online programma met 6 lessen leer je om minder door je hoofd en angsten in beslag te worden genomen. Je krijgt zicht op wat je kan doen om uit dat hoofd te stappen, je krijgt praktische handvatten hoe je omgaat met iets dat je spannend vindt maar wél graag wilt doen. Zodat je niet blijft hangen in piekeren en ‘wat als’ gedachten.  Je leert om je te richten op datgene dat jij van wezenlijk belang vindt. Stap uit de piekerfabriek en…ervaar de ruimte die jou dat geeft!

Het resultaat:

je laat je niet langer belemmeren door je angsten en  piekergedachten

er ontstaat ruimte in je hoofd

je gaat doen wat je zo graag wilt doen

je gaat je leven voluit leven

 

Wil je dat?

Meld je dan nu aan om mee te doen! Je krijgt dan 6 lessen die je daarbij gaan helpen. Plus een prachtig werkboek met opdrachten. De enige investering die dat van jou vraagt is je tijd en toewijding. 

 

Over Stephanie

Als iemand die goed kan piekeren weet ik waar ik het over heb. Hoe het je in de
weg kan staan en kan belemmeren. Hoe dat strenge stemmetje in je hoofd je klein kan maken. Het heeft mij er jarenlang van weerhouden te doen wat ik het liefste wilde doen. Ik ontdekte dat door te doen en ervaren veel van mijn angsten zeepbellen bleken. En dat er een prachtige manier is om met al die vervelende gedachten en angsten om te gaan. Gewoon. Door de strijd te staken en op pad te gaan. En hoe prachtig is het dat ik wat ikzelf heb ervaren in mijn coaching en trainingen door kan geven!

Ik werk als coach met effectief bewezen methodes zoals ACT en mindfulness. In plaats van nieuwe technieken aan te leren om gelukkig te worden, leer je minder te vechten tegen je gevoelens en gedachten, vermijdingsgedrag te ondermijnen, meer contact te krijgen met het hier en nu en, zeer belangrijk, met je waarden. 

Weg met die strenge stem!

Het is mijn missie om de wereld, om jou, te verzachten. Om bij te dragen aan meer vreugde en plezier in de wereld. Elfenstof verspreiden noem ik dat :-).  Met mijn online programma’s en lifecoaching heb ik inmiddels honderden mensen begeleid.  Om meer vriendelijkheid, zachtheid en compassie in hun leven te brengen. Om de strenge, saboterende stem naar de achtergrond te brengen. Ik wil je graag leren hoe je die knop om kan zetten. Zodat je voluit kan leven vol vertrouwen.

Wil jij ook ruimte voelen in plaats van jezelf in de weg te zitten?

In het programma stap uit de piekerfabriek help ik je door je grootste angsten heen, leer ik je om groots te gaan doen en dromen, om je creativiteit te laten stromen. Zodat je jouw creaties in de wereld kan gaan te zetten. Jouw dromen waar kan maken. De oefeningen in deze GRATIS online training komen allemaal uit dat programma. Je kunt dus meteen aan de slag! Doe je mee? 

ja ik meld me aan voor de gratis training stap uit de piekerfabriek:

dit veld niet invullen s.v.p.

Recente blogs

4 november, 2020

krachtig medicijn

Hoe anderen het hebben ervaren

De keuze voor Stephanie en daarmee ACT is één van de beste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. De tweede beste keuze die ik gemaakt heb (dankzij haar), is om mijn hart te volgen en toch de sprong in het diepe wagen te wagen, proberen te gaan doen waar mijn passie ligt. 5 jaar wikken, wegen en piekeren heeft me dat gekost, 5 jaar!

Alles wat ik doe moet altijd perfect gebeuren en niet alleen perfect, nee… Ik moét en zal ook nog alles tegelijk doen. Perfect presteren in een fulltime baan, perfecte cijfers halen voor mijn studie, een vlekkeloze verhuizing naar de andere kant van het land, noem het maar op. Tegelijkertijd zat ik op dat moment in een lastige periode met mijn vriend. En toen knapte er iets.. Ik zag het niet meer zitten. Mijn hoofd draaide overuren. Ik was moe, moe van het piekeren, moe van alles wat ik mezelf aan regeltjes had opgelegd, moe van constant nadenken, moe van mezelf.

Ik besloot bij Stephanie aan te kloppen omdat zij voor mij niet overkwam als een ‘standaard’ therapeut en ik had gelijk. Dit voelde alsof er eindelijk iemand was die begreep wat mijn hoofd mij allemaal aandeed!

‘Iedereen zou dit moeten weten!’.. één van mijn uitspraken tijdens een sessie. De reden? De sessies bij Stephanie zijn zo ontzettend leerzaam. Zo begon ik vanaf een punt met totaal ongecontroleerde piekerbuien tot weloverwogen bewust gekozen chaos. Chaos omdat het vreselijk eng is om te gaan waar je diep van binnen voor wilt gaan, voor wat je graag wil doen, wat je wilt bereiken en wat te doen met dat eeuwige stemmetje in je hoofd dat zegt dat het toch niet gaat lukken.  Maar ook zo ontzettend veel motivatie om dat stemmetje er maar te laten zijn, laat het maar praten, laat het maar schreeuwen, laat het maar op zijn kop gaan staan. Ik heb dankzij Stephanie de keuze gemaakt om mijn leven niet aan me voorbij te laten gaan, maar het daadwerkelijk te leven en ik kan dit iedereen aanraden!

Eline, cliënt