Gratis videotraining: Stap uit de piekerfabriek

Zit jezelf niet langer in de weg en ga doen wat je droomt!

Workshop op maat

ACT-coach verzorgt workshops op maat. Het zijn prikkelende, inspirerende bijeenkomsten waarin we vooral aan de slag gaan. Deelnemers gaan weg met nieuwe inzichten en praktische handvatten voor die piekermomenten waar bijna iedereen wel eens last van heeft. Indien gewenst is ook een follow-up van de workshop mogelijk.

Bijvoorbeeld:

Workshop van 1,5 uur, max 30 deelnemers

De workshops zijn een kennismaking met het programma Stap uit de piekerfabriek én bieden concrete handvatten om minder last te hebben van piekeren. De workshops kunnen worden opgevolgd door een verdiepende piekeranalyse (één op één) en/of All-in coachtraject ‘Stap uit de piekerfabriek’.

Tijdens BLIK@work, een loopbaanevenement van het Ministerie van Economische Zaken heeft ACT- coach deze workshop gegeven aan ruim 70 deelnemers. Bijna de helft van hen meldde  zich aan voor een aanvullende en verdiepende piekeranalyse.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een afspraak, ik denk graag met u mee.


Enkele reacties van deelnemers aan de workshop/ piekeranalyse:

Ik vond het prettig om te kijken hoe het piekeren ontstaat.. en de handvatten welke je aanreikt zijn goed. Afstand nemen en kijken naar je gedachten ga ik vaker uitproberen.

Een goede, fijne opzet en presentatie. Veel gehoord en geleerd in 1,5 uur.

Concreet en praktisch

Fijne mindfulnessoefeningen. Heb ik wat aan! Zintuigen aanzetten, gedachten op afstand zetten.

Heeft meer opgeleverd dan verwacht.

Los, leuk, inspirerend en met de nodige humor. Daar houd ik van!

Inspirerende en prikkelende workshop. Laagdrempelig en toch persoonlijk.

Wat ik erg prettig vond aan jouw workshop / piekeranalyse is dat je met beide benen op de grond blijft staan, lekker toegankelijk blijft en gewone taal gebruikt. Geen verheven of esoterisch gedoe, maar ook niet de ‘hulpverlener-stand’ waardoor je opeens een probleemgeval wordt.

Jouw piekeranalyse heeft me op een bepaalde manier wat rust gegeven. Bedankt daarvoor. Ik vond dat je het leuk en goed deed, en zou je ook beslist aanraden bij anderen die zitten te worstelen. Je noemt het een ‘piekeranalyse’,  maar in feite gaat het natuurlijk verder dan alleen het piekeren zelf. Je coacht met concrete kwesties.

Ik merkte dat je goede coachende vragen stelde, in de zin dat ik aan de slag moest met nadenken wat te antwoorden. Dat je er geen moeite mee had om af en toe een stilte te laten vallen als jij ook even moest nadenken (en dat ‘even nadenken’ was een bevestiging dat mijn worsteling op dat moment ook best lastig was, dus ook dat hielp). Daardoor realiseerde ik me waar het echt om draaide.

Jouw Piekerpost en –analyse zijn echt een verademing.